Iedomāsimies situāciju, kad vienīgā iespēja saņemt naudas kredītu būtu dodoties personīgi pie aizdevēja. Tas nozīmē, ka saspringtajā ikdienā ir jāvelta laiks, lai speciāli dotos uz banku vai kādu citu kredītu izsniedzēju klientu apkalpošanas centru, iespējams vēl jāstāv un jāgaida rindā un jākārto kaudze dokumentu. Īsts murgs mūsdienu aizņemtajiem cilvēkiem, vai ne? Tieši tāpēc tiek piedāvāta iespēja aizņemties internetā, kas ir izdevīgi ne vien klientiem, bet arī pašiem aizdevējiem.

Kredīts klienta kontā jau 15 minūtēs

Viena no lielākajām priekšrocībām aizņemoties internetā ir ne tikai ietaupītais laiks, bet arī tas, ka iespējams saņemt kredītu pat iespaidīgu summu apmērā bez jebkādas dokumentu kārtošanas. Tipisks ātrais naudas kredīts internetā tiek piedāvāts summā līdz 400 eur bet ir arī izņēmumi, kad aizņemties iespējams pat līdz 4000 eur. Lielākie aizdevumi no nebanku aizdevējiem ir pieejami Vivus, Credit24 un Moneza. Atmaksas termiņš no 1 līdz 36 mēnešiem.

Viss, kas nepieciešams, lai aizņemtos –jābūt Latvijas Republikas iedzīvotājam vecumā no 18 līdz 75 gadiem bez kavētiem kredīta maksājumiem. Tiesa, katrs klienta kredīta pieteikums tiek izskatīts individuāli, ņemot vērā vairākus nosacījumus: vecumu, kredītvēsturi, sadarbības ilgumu u.c.
Izvēlies sev izdevīgāko veidu, kā atgriezt kredītu

Arī kredīta atmaksas iespējas ir plašas un katrs var atgriezt kredītu sev ērtākā veidā. Lai arī Vivus piedāvā iespaidīgu atmaksas termiņu – pat līdz 2 gadiem, ikvienam ir iespēja arī atlikt kredīta atmaksu uz 30 dienām. Lai pagarinātu termiņu atliek vienkārši pārskaitīt pagarināšanas maksu uz Vivus kontu, norādot nepieciešamo papildus informāciju maksājuma uzdevumā. Credit24 turpretim nepiedāvā iespēju pagarināt līguma darbības termiņu.

Atmaksāt kredītu iespējams vairākos veidos:

  • Iespēja apmaksāt kredītu internetā;
  •  Iespēja atmaksāt kredītu jebkurā pasaules bankā;
  •  Atgriez kredītu vairākās tirdzniecības vietās pa visu Latviju.